Een persoonlijke behandeling

Bij MPRAKTIJK is iedereen van harte welkom. Heb je lichamelijke pijn? Of wil je een gezondere levensstijl? We helpen je graag. We geloven dat een persoonlijke aanpak belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom behandelen wij altijd 1 op 1 en hebben onze therapeuten allemaal hun eigen specialisaties. Je kunt bij ons terecht voor de behandeling van:

Staat je klacht er niet tussen? Neem gerust contact op om te informeren wat wij voor je kunnen betekenen.

Stap voor stap naar een gezondere leefstijl

Een goede gezondheid is belangrijk. Het betekent voor veel mensen meer dan ‘niet ziek zijn’. Het gaat om vitaliteit, lekker in je vel zitten én tevreden zijn met je leven, zodat je de dingen kunt doen die je wilt doen.

Er zijn 6 leefstijlfactoren die samen van grote invloed zijn op onze gezondheid:

1. Voeding
2. Beweging
3. Slaap
4. Mindset
5. Ontspanning
6. Zingeving

Een ongezonde leefstijl kan leiden tot het ontstaan van ziektes, zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten of burn-out. Door verandering van leefstijl kunnen ziektes worden voorkomen of verholpen. Een leefstijlcoach helpt je daarbij.

De leefstijlcoach van MPRAKTIJK heeft kennis van leefstijlfactoren én van coaching. Samen met je coach werk je aan acties, die haalbaar zijn en bij je passen. Stap voor stap leidt het coachtraject je naar een gezondere leefstijl.

Ons aanbod - layout voorstel

Pak je klacht aan met Oefentherapie op maat

Beweeg je met klachten? Heb je last van pijn bij dagelijkse houdingen? Ben je uit balans? Met oefentherapie leer je de klacht herkennen, begrijpen en beïnvloeden. Je gaat naar de bron van de klacht en pakt de oorzaak aan.

Door uiteenlopende redenen kan het lichaam uit balans raken. Bij jong en oud, man en vrouw, ontstaan soms klachten die het gevolg zijn van een verkeerde houding, belastende bewegingen of een verstoorde ademhaling.

De oefentherapeut van MPRAKTIJK maakt je bewust van de samenhang tussen je klacht, lichaamshouding en beweegpatroon. Bovendien krijg je inzicht in de manier waarop omgevingsfactoren en mentale factoren je lichaam en ademhaling beïnvloeden.

Het uitgangspunt van onze werkwijze is een actieve aanpak. Wij stimuleren je om doelgericht te oefenen en je beweeggedrag te veranderen. Hiermee kun je bestaande klachten aanpakken en toekomstige klachten voorkomen.

De therapeuten van MPRAKTIJK hebben zich naast de houdings- en bewegingstherapie gespecialiseerd in meerdere andere methoden.

De inzichten en technieken worden gecombineerd in therapie op maat.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

hier komt een mooi aanmeldformulier